Loading...

Euca® Pintadesinfiointiaine 500 ml

13,00  sis. alv 24%

Tehokas, raikas ja riittoisa pintojen desinfiointiaine. Soveltuu kaikille alkoholinkestäville pinnoille.

Loading...

Kuvaus

Euca® Pintadesi on pesevä, ekologinen, käyttövalmis ja nopeavaikutteinen desinfektioaine, joka tuhoaa tehokkaasti viruksia sekä bakteereja ja poistaa tehokkaasti myös tahroja ja rasvaista likaa. Sisältää 70% kotimaista etanolia sekä raikkaan tuoksun tuovaa eteeristä eucalyptusöljyä ja biohajoavia tensidejä.

Etanoli- ja tensidipohjainen desinfektioaine sopii kotikäyttöön virusten ja bakteerien torjuntaan sekä erilaisten hoitoympäristöjen pintojen puhdistukseen ja desinfektioon; kampaamot, hierontatilat, kauneushoitolat ym.
Tehokas ja raikkaan tuoksuinen pintadesi on erinomainen myös kuntosaleilla – raikastaa ilmaa ja pintoja eteerisen eucalyptusöljyn teholla.

Suihkuta Euca® pesevää desinfektioainetta desinfioitaville pinnoille ja pyyhi kuivalla siivousliinalla tai talouspaperilla. Pintoja ei tarvitse huuhdella käsittelyn jälkeen. Kännykät ja näppikset – suihkuta kuivalle puhtaalle siivousliinalle pintadesinfiointiainetta ja pyyhi kännykkä sekä näppäimistö puhtaaksi.

Sopii kaikille alkoholia kestäville pinnoille.

Varoitus! Ei nautittavaksi. Säilytä lasten ulottumattomissa. Vältä aineen joutumista silmiin, rikkoutuneelle iholle ja limakalvoille. Helposti syttyvä neste ja höyry. Tupakointi ja avotulen teko kielletty käytön yhteydessä.

Inci: 70% kotimaista Altian etanolia, vettä, eteerinen eucalyptusöljy, biohajoavat tensidit

Valmistaja: Green Bee Oy, Kotka
www.greenbee.fi