Loading...

Euca siivoussuihke Euca® Siivoussuihke 500 ml

11,00  sis. alv 24%

Ekologinen raikastava koko kodin pikapuhdistaja. Suihkaise puhdistettavalle pinnalle; keittiötasot, ovenpielet, wc-tilat ym.  ja pyyhi siivousliinalla lika pois. Jättää kevyen raikkaan eucalyptuksen tuoksun.

Loading...

Kuvaus

Kotkassa valmistettu Euca siivoussuihke on ekologinen, koko kodin raikastava pikapuhdistaja. Suihkaise ja pyyhi kuivaksi. Helppoa nopeaa, bonuksena huikean raikas tuoksu.

Siivoussuihke helpottaa elämää ja kodin puhtaanapitoa. Euca siivoussuihkeella pyyhkäiset raikkaan puhtaiksi ovenpielet, wc-tilat, kylpyhuoneen ja keittiön pinnat. Käyttökohteita löytyy runsaasti joka kodista.
Pika-apu yllätysvieraiden tullessa – suihkaise ja pyyhi wc:n tilat, tiskipöytä ja vapaat pöytätilat – huikean raikas tuoksu toivottaa vieraat tervetulleiksi.

Euca siivoussuihke ei sisällä fosfaatteja eikä zeoliittia, siinä ei ole säilöntäaineita eikä väriaineita. Tehonsa Euca siivoussuihke saa aidosta eteerisestä eucalyptusöljystä, jota siinä on erityisen paljon.

Kaikki Euca-sarjan tuotteet sopivat kotiin, mökille, veneelle ja asuntoautoon – ne on kotimaisia ja biohajoavina ympäristölle turvallisia.

Inci: vesi, etanoli, eteerinen eucalyptusöljy, biohajoavat tensidit